Workshop EEUWIGHEDEN

Wie kent niet de doos of koffer in de kast, met voorwerpen uit nalatenschap? Of een steen, een horloge, een ring, die ene brief met het handschrift van..... Waardevolle objecten die de herinnering levendig houden en ons verbinden met wat dierbaar en van waarde is.

In deze workshop gaan we een persoonlijke bewaarplaats maken, voor voorwerpen met een verhaal of materiaal uit een erfenis. Onder begeleiding worden er doosjes op maat bewerkt en samengevoegd. Zo ontstaat er een gedenkplek voor tastbare herinneringen. De workshop is geschikt als ritueel bij verlies. Workshop vanaf 3 personen. Duur 2,5 uur. Prijs €50,- p.p incl. materialen, koffie en thee. 

Yoga

In een yogasessie worden toegankelijke yoga houdingen afgewisseld met ontspanningsoefeningen, waardoor de deelnemers een complete ervaring aangereikt krijgen.  Natuurlijk sluiten we af met een heerlijke liggende ontspanning. Prijs op aanvraag.

Adem & Ontspanning

De cursus Adem & Ontspanning is geschikt als kennismaking voor deelnemers om bewust te leren ontspannen. Door met aandacht te bewegen en ons te concentreren op de adem, leren we beter te voelen. We komen van alles tegen in ons lichaam en dit geeft informatie. Onbewust vastgehouden spanning in ons lichaam betekent energieverlies. In de cursus leren we dit te herkennen. Wat is stress? Hoe hanteer je stress en hoe buig je werkdruk om naar werkgeluk? De training is ook geschikt als re-integratie voor langdurig zieke werknemers. Prijs op aanvraag.

Yoga en rouwen

Start nieuwe reeks lessen: 

Medio januari begint een nieuwe reeks van 6 lessen yoga en rouwen. In deze lessen zoeken we naar een manier om contact te maken met de rust in onszelf door eenvoudige oefeningen en veel momenten van ontspanning. Twijfel je of het iets voor jou is, neem dan contact op. Ik vertel je er graag meer over én je ontvangt een gratis geluidsfragment. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Exacte data volgen.

Plezier met papier

Papier is een veelzijdig materiaal. Het kent allerlei structuren en toepassingen. De eigenschappen van papier komen uitgebreid aan bod in de workshop. Het thema varieert. Denk aan postpapier, wenskaarten, handpoppen, windlichten, en collages. Belangrijk uitgangspunt is: Plezier met papier! De workshop wordt met tussenpozen gegeven. Belangstellenden kunnen zich opgeven.

HARA EN KI KRACHT

Vrijdag 10 januari in Doorn 19.30-21.30 uur 

Historische theetuin Bartiméus Driebergsestraatweg 44 Doorn.

KUNST & YOGA ZWOLLE